Přihlaš se do NPZK /Nej postava z komixu/ TADY, díky

Věeobecný test o koních

21. ledna 2009 v 15:17 | Zuzííík
Jen malá připomínka,když vám hodnocení nevyjde podle představ,prostě se na to v*****e,ju??;o)

Všeobecný test o koních


1. Jak se jmenuje plemeno, jehož poznávacím znamením je protěž?
a) hafling
b) fjordský kůň
c) shetland
2. Jakou barvu mají hříbata lipicánů při narození?
a) bílou
b) světle hnědou nebo ryzou
c) tmavě hnědou nebo černou
3. Jaké zbarvení nepatří do základních?
a) palomino
b) strakoš
c) grošák
4. Odkud pochází mustang?
a) Rusko
b) USA
c) Německo
5. Co pro koně NENÍ jedovatá rostlina?
a) náprstník
b) čekanka
c) kapradí
6. Kolik zubů má hřebec?
a) 40
b) 42
c) 44
7. Kolik zubů má klisna?
a) 32
b) 36
c) 40
8. Jak dlouho je klisna březí?
a) 7 měsíců
b) 8 měsíců
c) 11 měsíců
9. Kolik krmných dávek by měl dostávat kůň denně?
a) 1-2
b) 3-4
c) 5-6
10. U kterého plemene jsou typické rousy?
a) chladnokrevníků
b) teplokrevníků
c) plnokrevníků
------------------------
------------------------
------------------------
-----------------------
------------------------
----------------------
-------------------------
-------------------------
-------------------------
HODNOCENÍ:
1) a
2) c
3) c
4) b
5) b
6) a
7) b
8) c
9) b
10) a
10-9 bodů
Gratuluji. Máš u mě 1!
8-5
Dobré, všeobecné znalosti máš.
4-0
No, teda nic moc. Zkus si taky někdy přečíst nějakou knihu o koních!
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama
Kopíruj s ikonkou!

Písničky:
3.2.1.